Cupa Tymbark Junior – a doua ediţie

Federația Română de Fotbal și Maspex România au lansat oficial cea de-a doua ediţie a competiţiei Cupa Tymbark Junior printr-o conferinţă de presă în cadrul căreia s-au subliniat principalele obiective ale întrecerii.

Felicitările mele se îndreaptă către toți, învinși sau învingători, profesori sau potențiali fotbaliști, fete și băieți. Pentru că esența fotbalului de bază este participarea. Poate tocmai de aceea fotbalul de bază păstrează cel mai bine esența fotbalului în general – bucuria de a juca și de a fi în echipă. Obiectivul nostru în Cupa Tymbark Junior este acum și mai înalt. Ne dorim să depășim cei 122.693 de participanți și să implicăm absolut toate județele României în această sărbătoare a copiilor români și a fotbalului”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Va fi o competiție lungă și care va necesita multă muncă și determinare din partea participanților în drumul lor spre marea finală. Dar, cum anul trecut au dovedit că sunt capabili de adevărate performanțe, sunt sigur că și anul acesta se vor implica și vor munci la fel de mult. Este șansa lor de a deveni campioni în cel mai mare turneu de fotbal pentru copii din România și le doresc ca toți să o fructifice la maximum. Am încredere mare în potențialul acestor copii și în implicarea profesorilor de sport și de aceea Maspex România, prin brandul Tymbark, le este alături în drumul lor spre construirea unei cariere în fotbal. Totodată, îi încurajăm pe copii să facă sport căci este foarte important pentru dezvoltarea lor fizică și intelectuală”, a declarat Krzysztof Grabowski, Președinte Maspex România.

Competiția se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și va debuta pe 4 decembrie 2017 cu faza școală.

Până pe 1 decembrie 2017, profesorii de sport îşi pot înscrie în competiţie echipele de elevi completând formularul de pe www.cupatymbark.ro și depunerea lui la Inspectoratul Școlar.
Mult succes tuturor!

Alte stiri