Cupa Tymbark Junior - a treia ediţie

131.580 de elevi s-au înscris la a treia ediţie a Cupei Tymbark Junior.

Pentru al 3-lea an consecutiv, elevii din întreaga ţară sunt încurajaţi să facă sport în cadrul celei mai mari competiții dedicate fotbalului pentru copii – Cupa Tymbark Junior. Competiția se desfășoară la nivel național și este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania, prin brandul Tymbark, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Întrecerea vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea practicării mișcării.

Anul acesta, 131.580 de elevi, fete şi băieţi, s-au înscris în competiţie cu dorința de a deveni campioni la fotbal. Departajarea celor mai bune echipe de fotbal va avea loc în cadrul Marii Finale care se va desfășura la începutul lunii iunie. Până atunci, elevii se antrenează intens şi joacă fotbal cu bucurie și pasiune pentru a demonstra că merită să rămână în competiție în toate etapele competiției Cupa Tymbark Junior.

Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în Echipa Națională a României în anii ’90 este din nou alături de micii fotbalişti.

Miodrag Belodedici a participat la antrenamentul elevilor de la Vatra Dornei.

Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, Miodrag Belodedici, a participat la antrenamentul elevilor din Vatra Dornei care se pregătesc pentru a-și îndeplini visul de a deveni campioni. Elevii s-au bucurat să aibă în preajma lor unul dintre jucătorii de legendă ai echipei naționale de fotbal și i-au ascultat cu mare atenție sfaturile.

„A fost extraordinar de interesant pentru mine să văd, încă o dată, cum copiii pasionați de fotbal fac totul cu o implicare de om matur. În cei peste 2 ani de când sunt Ambasadorul Cupei Tymbark Junior, am avut ocazia să văd antrenându-se sau jucând în competiție sute de copii și, de fiecare dată, am fost plăcut impresionat de energia și dăruirea lor. Îi felicit și le spun încă o dată că îi voi susține pentru a-și urma pasiunea pentru fotbal”, a declarat Miodrag Belodedici.

Alte stiri