Campionat national de fotbal pentru eleviFederația Română de Fotbal și Tymbark lansează competiția Cupa Tymbark Junior, o întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți. Competiția se desfășoară la nivel național, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice și vizează atât descoperirea de talente, cât și încurajarea activității sportive în rândul celor mici. În turneu sunt așteptate să se înscrie peste 10.000 de echipe însumând 100.000 de copii. Susținătorii competiției sunt MIODRAG BELODEDICI, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni, jucător de bază în echipa Națională a României în anii ‘90 și MARIA FICZAY, fundaș central în Echipa Națională de Fotbal Feminin si la echipa Medik Konin, campioana Poloniei.

București, 23 noiembrie 2016 – Federația Română de Fotbal organizează, în perioada octombrie 2016 – iunie 2017, unul dintre cele mai mari turnee de fotbal pentru elevi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Elevii participă la competiție prin intermediul unității de învățământ în care învață, formând echipe de joc, iar întrecerea se desfășoară în 5 etape: etapa pe școală, pe localitate, etapa județeană, zonală și finală. Partenerul oficial al competiției este Tymbark Maspex România prin brandul Tymbark.

Alături de Tymbark, dezvoltăm un nou proiect competițional și o nouă etapă de selecție în încercarea de a descoperi tineri talentați. Suntem onorați de acest parteneriat și am convingerea că succesul acestui demers va contribui direct la dezvoltarea noilor generații de performeri în fotbalul românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, Președinte Federația Română de Fotbal.

Cupa Tymbark Junior va avea două componente, una pentru echipele de băieți și una pentru echipele de fete și este structurată pe grupe de vârstă, după cum urmează: grupa de vârstă U8 -în care se pot înscrie elevii din clasa pregătitoare, clasa I și a II-a, grupa de vârstă U10 - în care se pot înscrie elevii din clasele a III-a și a IV-a și grupa de vârstă U12 - în care se pot înscrie elevii din clasele a V-a și a VI-a. În cadrul etapei zonale (băieți și fete), meciurile se vor disputa în 8 zone geografice ale României. Meciurile vor fi programate astfel încât să nu fie perturbat programul de studiu al elevilor.

Tymbark Maspex România este preocupată de implicarea în activități care vizează dezvoltarea armonioasă a copiilor. Fotbalul este un sport foarte îndrăgit și practicat de mulți copii cărora dorim să le oferim, prin această competiție, posibilitatea de a li se descoperi talentul și de a-și îndeplini visul de a deveni campioni. Totodată, suntem siguri că spiritul de competiție și fair-play-ul întâlnite în sport vor face din acești copii campioni la fotbal și în viață. Au dovedit-o rezultatele înregistrate în Polonia, unde această competiție se desfășoară de 17 ani și la care au participat peste 1 milion de elevi”, a declarat Krzysztof Grabowski, Președinte Tymbark Maspex România.

Campionatul de fotbal Cupa Tymbark are o experienţă de 17 ani, fiind organizat în Polonia de către Asociaţia Poloneză de Fotbal. Din 2007, sponsorul principal al tuneului este brandul Tymbark, parte a Grupului Maspex Wadowice. Turneul se desfăşoară în Polonia sub denumirea „Cupa Tymbark. Din curtea şcolii pe stadion!” şi este, practic, cel mai mare campionat de fotbal pentru copii din Europa, cu peste 1,5 milioane de copii participanţi din toată țara, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. La cea mai recentă ediţie a turneului, finalizată în luna mai 2016, au participat peste 320.000 de elevi din clasele primare (fete şi băieţi) din toată Polonia.

Turneul are un istoric și în România unde s-a desfășurat, pentru prima dată, în anul școlar 2015-2016. La Cupa Tymbark Junior au participat peste 6.000 de copii din întreaga țară, însumând 362 de echipe.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesați regulamentul aici.

Despre Tymbark Maspex România
Cu o experienţă de 20 de ani pe piaţa din România şi un portofoliu vast de produse, compania Tymbark Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate.

În prezent, Tymbark Maspex România deţine pe piaţă branduri cunoscute: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate - Salatini, Salatini Junior, Rollini d’Oro, Hatz, fiind lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccinno şi sărăţele.
Începând cu luna martie 2016, odată cu finalizarea procedurilor de preluare a companiei Rio Bucovina - unul dintre cei mai mari mari producători de apă minerală naturală din România - portofoliul companiei s-a extins spre un nou segment de piață: apă minerală naturală plată şi carbogazificată.

Piaţa de desfacere pentru Tymbark Maspex România este reprezentată atât de România, cât şi de principalele țări în care sunt exportate produsele: POLONIA, Bulgaria, Moldova, Spania, Cipru, Germania, Serbia, Italia, Marea Britanie, Ţarile Arabe.Alte stiri